Top
Nordic Ware Fleur de Lis
  • Nordic Ware Fleur de Lis
39,95
Verwachte levertijd: 1 dag

Nordic Ware Fleur De Lis Bundt bakvorm
De Fleur De Lis Bundt bakvorm van Nordic Ware is een mooie tulbandvorm in Romeins-Frainse stijl. Door de strakke lijnen krijg je een geweldig en gedetailleerd resultaat als gevolg. Met deze Nordic Ware tulband vorm maak je bijvoorbeeld een heerlijke chocolade cake. 

Alle Nordic Ware bakvormen zijn gemaakt van versterkt en verzwaard giet-aluminium en zijn voorzien van een anti-aanbaklaag. De bakvormen zijn dus van zeer zware kwaliteit en gaan erg lang mee.

Afmeting: Ø 23,5 H 10 cm
Kleur: Grijs
Gewicht: 0,8 kg
Inhoud: 2,5 liter

Let op: De Nordic Ware bakvormen zijn niet vaatwasmachinebestendig. Om de bakvormen zo optimaal te houden dien je ze af te wassen met de hand in een lauw-warm sopje.

Over Nordic Ware
Nordic Ware is een bedrijf wat afkomstig is uit de Verenigde Staten en gespecialiseerd is in keukengerei. Tegenwoordig is het een succesvol merk dat niet meer weg te denken is bij een groot aantal keukens en bakkerijen over de hele wereld. Nordic Ware heeft twee belangrijke aspecten hoog in het vaandel staan: gemak en plezier! Klanten moeten kunnen genieten en plezier beleven van de producten van Nordic Ware.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over