Top
Patchwork Cutter Balloon, Umbrella & Parachute Set
  • Patchwork Cutter Balloon, Umbrella & Parachute Set
  • Patchwork Cutter Balloon, Umbrella & Parachute Set
8,95
Verwachte levertijd: 1 dag

Vlieg weg met deze leuke Patchwork cutter set balloon, umbrella en parachute. Deze set bestaat uit maar liefst 8 uitstekers; 3 verschillende maten luchtballon, een parachute/paraplu, 2 wolken, een paraplu handvat en een regeldruppel. Ideaal voor het maken van een thema taart.

Patchworkcutters zijn ondiepe uitstekers. Ze zijn te gebruiken voor decoraties die je uitsteekt in heel dun uitgerolde fondant of je kunt ze gebruiken door ze in je beklede taart te drukken.

Hoe te gebruiken: 
Gebruik voor deze patchwork cutter FunCakes fondant met tylo poeder of de fondant van Wilton. Smeer eerst wat crisco op je werkplank (geen poedersuiker!). Kneed de fondant goed door en rol hem dan flinterdun uit zonder de fondant op te tillen. Zorg dat de fondant goed vast zit op je werkplank. Smeer je handen in met een klein beetje crisco en wrijf de patchwork cutter hiermee in. Druk de patchwork cutter stevig in het fondant. Haal met behulp van miniatuur tools de overige fondant weg. Laat de fondant 10 minuten uitharden en maak hem dan voorzichtig los.

Afmeting grootste uitsteker: circa 7 cm hoog.

Inhoud: 8 uitstekers.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over