Top
Wilton Scalloped Cake Pan Easy Layers -15cm- Set/5
  • Wilton Scalloped Cake Pan Easy Layers -15cm- Set/5
  • Wilton Scalloped Cake Pan Easy Layers -15cm- Set/5
14,95

Maak een prachtige vijf-laags taart met de Wilton scalloped cake pan easy layers! Deze set bestaat uit vijf gekartellde bakvormen die ideaal zijn voor het maken van taarten met meerdere lagen. Er zijn vele mogelijkheden met deze set, zoals taarten met diverse tinten van een kleur, regenboog taarten, naked cakes, klassieke taarten en nog veel meer...

Een taart mix of een enkele partij beslag is genoeg voor het vullen van deze vijf bakvormen. En de meeste ovens hebben de ruimte om alle pannen tegelijk te bakken. De bakvormen in deze set zijn ongeveer 1,9 cm dik, de perfecte dikte voor een taart met diverse lagen. Tevens bevatten deze bakvormen een antiaanbaklaag, zodat de taarten gemakkelijk los laten en de vormen gemakkelijk schoon te maken zijn.

Tip: je kunt het beste de FunCakes mix voor Cupcakes gebruiken voor het maken taarten met deze bakvormen. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng 500 gram mix voor cupcakes, 250 gram boter en 5 eieren in 4 minuten op een lage snelheid tot een glad beslag. Vul de ingevette bakvormen met het beslag en bak de taarten in circa 20-25 minuten.

Diverse recepten (in Engels) ingesloten in de verpakking.

Afmeting: circa 15,9 cm in doorsnede en 1,9 cm hoog.

Inhoud: 5 non-stick bakvormen.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over