Top
Gaabs HoneyChocCake
4,95

Met deze cake met een vleugje honing en chocolade, maak je in een handomdraai een heerlijke cake.

Inhoud: 
400 gram

Ompakhoeveelheid: 6 stuks

Benodigdheden op kamertemperatuur:
- 400 gram Honey-choc cake 

-  3 eieren maat M (150 gram ei)
- 140 gram plantaardige olie ( bijv. zonnebloemolie)
- 50 ml/gr water


Bereidingswijze: 
Verwarm de oven voor op 160°C . Meng alle benodigdheden en mix het in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vet een cakevorm van 24 cm of een rond bakblik van 20 cm in en strooi er wat bloem in. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in de voorverwarmde oven in ca. 60 minuten gaar.

Ingredienten: 
Suiker, Tarwebloem, Volkoren Tarwemeel, geconcentreerde vruchtenpuree, plantaardige olie, Cacaomassa,  zetmeel, rijsmiddel E450, E500, E336, glucose-fructosestroop, rijstebloem, glucosestroop, emulgator E475, E471, E322 (SOJA), cacaoboter, honing, zout, Tarwevezel,  aroma, verdikkingsmiddel E415, gekaramelliseerde suiker, geleermiddel E440, Tarwe-enzymen.

Allergenen:
Tarwe, chocolade

Levensovertuigingkenmerken:

Dieetproduct: Nee
Veganistisch: Nee
Vegetarisch: Ja
Biologisch: Nee
Halal: Ja
Kosher: Nee
Zonder rundvlees: Ja
Zonder varkensvlees: Ja

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie ( kJ / Kcal) 1.638 / 392
Vet (g) 6,4
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 2,1
Koolhydraten (g) 74,9
Waarvan suikers (g)74,0 45,6
Voedingsvezels (g) 3,3
Eiwit (g) 6,0
Natrium (mg) 442
Zout (mg) 1.100


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over