Top
Patchwork Cutter Grandiflora Rose
  • Patchwork Cutter Grandiflora Rose
  • Patchwork Cutter Grandiflora Rose
12,95

Deze set van Patchwork cutters bevat 10 uitstekers voor het maken van rozen die iets puntigere blaadjes hebben in tegenstelling tot andere traditionele rozen. Met deze set kan je niet alleen rozen creëren van een eenvoudige knop tot volle rozen met een doorsnede van 9cm, maar met de calyx cutters kun je ook prachtige bloesems maken. Inclusief stap voor stap instructies (in Engels) om een roos te maken.

Patchworkcutters zijn ondiepe uitstekers. Ze zijn te gebruiken voor decoraties die je uitsteekt in heel dun uitgerolde fondant of je kunt ze gebruiken door ze in je beklede taart te drukken.

Hoe te gebruiken: 
Gebruik voor deze patchwork cutter FunCakes fondant met tylo poeder of de fondant van Wilton. Smeer eerst wat crisco op je werkplank (geen poedersuiker!). Kneed de fondant goed door en rol hem dan flinterdun uit zonder de fondant op te tillen. Zorg dat de fondant goed vast zit op je werkplank. Smeer je handen in met een klein beetje crisco en wrijf de patchwork cutter hiermee in. Druk de patchwork cutter stevig in het fondant. Haal met behulp van miniatuur tools de overige fondant weg. Laat de fondant 10 minuten uitharden en maak hem dan voorzichtig los.

Afmeting grootste uitsteker: circa 10 cm in doorsnede.

Inhoud: 10 uitstekers.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over